Voeding door The Fit Food Friends

Je lichaam heeft de juiste hoeveelheid voedingsstoffen nodig om optimaal te presteren. Vooral als je ervoor kiest om intensief te sporten. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste voedingstoffen binnenkrijgt?  

 

Lennard van The Fit Food Friends kan je hierbij helpen. Met een persoonlijk voedingsschema dat wordt samengesteld op basis van jouw doelen, voedingspatroon en dagelijkse leefstijl, haal je het beste uit jezelf.   

 

"Je kunt elke dag in de sportschool staan, maar als je niet de juiste voedingstoffen binnenkrijgt, is het behalen van een goed resultaat bijna onmogelijk." -Lennard

Wat houdt een voedingsschema in?


Op basis van jouw doelen, dagelijkse leefstijl en voedingspatroon ontwerp ik een op maat gemaakt voedingsplan voor het optimaliseren van jouw voeding. Er wordt rekening gehouden met jouw trainingsschema, soort sport, lichaamsgewicht en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeuren. Dit voedingsschema bestaat uit één (voorbeeld) dagschema dat bij jouw dagelijkse behoefte past. Hier zijn bijvoorbeeld het ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes compleet ingevuld. Naast dit voedingsschema, ontvang je indien gewenst ook advies over het gebruik van voedingssupplementen.

Het voedingsschema ontvang je binnen zeven werkdagen digitaal.

Partners voor supplementen