Start » The Fit Food Friends

The Fit Food Friends

Hi, mijn naam is Lennard, ik ben 26 jaar oud en kom uit Harderwijk. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde (voorheen Sportmanagement) aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Tijdens deze opleiding heb ik de minor tot Vitaliteitscoach afgerond. Inmiddels ben ik werkzaam als Personal Trainer bij een PT studie en sportschool in Harderwijk. Daarnaast ben ik onderdeel van het management team binnen dit bedrijf.

Naast mijn vaste baan ben ik als ondernemer bezig op het gebied van productfotografie en ontwikkel ik recepten en bijbehorende foto's voor diverse (grote) bedrijven. Verder sport ik bijna dagelijks in de sportschool en doe ik ook nog aan voetbal.

In de jaren dat ik zelf intensief sport ben ik er achter gekomen hoe belangrijk de combinatie van veel sporten met gezonde voeding is. Je kunt elke dag in de sportschool staan, maar als de voeding niet op orde is, is het behalen van de gewenste resultaten zo goed als onmogelijk. Om deze reden heb ik naast mijn studie ook een thuisstudie tot voedingsadviseur gedaan. Op deze manier kan ik naast mensen in de sportschool adviseren, ook mensen adviseren over bijbehorende voeding en leefstijl.